Nikon 1 AW1

Nikon 1 AW1, vanntett kamera

Nikon1 AW1 er ikke bare vanntett, det står også for en støyt (fall på 2 meter) og er frossikket (-10 grader).

Med Nikon 1 AW1 kan du fotografere med full oppløsning med opp til 15 bilder per sekund eller du kan fotografere med 60 bilder i sekundet i lavere kvalitet.Skrevet i Nikon

Nikon 1 J3

Nikon 1 J3, raskt hybridkamera

Nikon 1 J3 er ett kamera på 14 megapixler, som er lynraskt både på autofokus og fotografering, det tar opptil 60 bilder pr. sekund (15 med full oppløsning).

Har «Kreativt modus» som bruker ulike filtre og effekter til stillbilder før du fotograferer. Noen av filtrene som er tilgjengelig er «soft filter», som gir en mykere stemning til bildet.

 Skrevet i Nikon | Merket

Nikon 1 S1

Nikon 1 S1, billig hybridkamera

Nikon har funksjonen «Smart bildevalg», en funksjon som gjør at kameraet tar opp til 20 bilder med høy oppløsning. Deretter velger kameraet ut fem av de beste bildene som ble tatt. Med Smart bildevalg slipper du å bla gjennom 30-40 bilder for å finne den beste bilde som ble tatt.

 Skrevet i Nikon

Nikon 1 J2

Nikon 1 J2, ett lite hybridkamera

Kjøp Nikon 1 J2 hybridkamera

Nikon 1 J2 er ett lite og kompakt kamera som er enkelt å bruke, det er lynraskt, og ikke minst det tar gode bilder med hele 10,1 megapixler, også når motivet er i bevegelse og lyset er dårlig.

Av ny og spennende teknologi kan nevnes smart billedvalg som tar opptil 20 bilder med høy oppløsning før og etter at du utløser lukkeren, og lagrer de fem «beste» bildene.

Du filmer i full HD og du kan også ta stillbilder mens du filmer uten at det går utover kvaliteten på filmen.

Brukervennlig med tydelige menyer, få knapper, innebygd blits og en funksjonsvelger som er lett tilgjengelig for rask tilgang til opptaksfunksjoner.

Utgår, se Nikon J3Skrevet i Nikon

Nikon 1 V1

Kjøp Nikon 1 V1

Nikon 1 V1 har CMOS sensor som gir høy følsomhet og lav bildestøy på grunn av en stor mengde lys kan nå hver piksel.

10 mpx gir høy kvalitet og god oppløsning, selv når du skriver ut i storformat.

Modellen har elektronisk søker som gjør det enkelere å fotografere i skarpt sollys.

Med manuelle innstillinger får du full kontroll over blender og lukker innstillinger.

Mer info om/kjøp Nikon 1 V1Skrevet i Nikon | Merket

Nikon 1 J1

Nikon 1 J1  er ett  kamera som lar deg ta bilder i rask rekkefølge i HD ( 60 rammer per sekund).  Også autofokusen er ekstremt rask slik at du alltid er i fokus, selv når du tar actionbilder.

CMOS bildebrikken med 10,1 megapiksler, gir høy følsomhet og lav bildestøy på grunn av en stor mengde lys kan nå hver piksel. 10 mpx gir dessuten høy kvalitet og god oppløsning, selv når du skriver ut i storformat.

Utgår sjekk nye modeller fra NikonSkrevet i Nikon | Merket