Samsung NX300

Samsung NX300, billig kamera med høy oppløsning

NX300 er ett kamera med WiFi som gjør at du kan overføre bilder direkte til Facebook, Instagram, blogger, mm via hjemmenettverket uten å måtte flytte dem med minnebrikke ller kabel.

Har videopptaker med full HD

 Skrevet i Samsung

Samsung EV-NX20

Kjøp Samsung EV-NX20

Samsung sitt hybridkamera EV-NX20 er ett lynraskt kamera både når det gjelderlukkerhastighet, (1/8000), autofokus, det tar 8 bilder pr. sekund og tiden fra du klikker på utløseren til første bilde er tatt  er bare 40 millisekunder.

WiFi, så nå kan du dele bilder på Facebook, Twitter og andre blogger/sosiale media eller ta trådløs backup til en PC.

EV-NX20 bruker en ny skjermteknikk, amoled som har høy dynamiske kontrast  og gir både klarere farger og skarphet.

Oversikt over tekniske spesifikasjoner for EV-NX20

Mer info om/kjøp Samsung EV-NX20

 

 

 Skrevet i Samsung | Merket

Samsung NX1000

Kjøp Samsung NX1000

Med Samsung NX1000 med 20 mp oppløsning knipser du detaljer som aldri før.

NX1000 har WiFi, så nå kan du dele bilder på Facebook, Twitter og andre blogger/sosiale media, og med den dedikerte Smart link knappen kan du lagre bildet rett til en kompatibel smarttelefon

Kameraet er lynraskt, du kan ta 8 bilder per sekund og med en rask autofokus er det enkelt å fokusere raskt for å få skarpe bilder når motivet beveger seg raskt.

Mer info om/kjøp Samsung NX1000Skrevet i Samsung | Merket

Samsung EV-NX11

Samsung EV-NX11 er ett billig hybridkamera (kombinasjon av kompaktkamera og speilreflekskamera) som er ekstremt enkelt å bruke.

Modellen har Lens Priority Mode, som registrerer hvilket objektiv som brukes og deretter optimerer innstillingene til nettopp dette objektivet. Skifter du objektiv blir det automatisk registert av kameraet og du trenger ikke gjøre manuelle tilpassninger.

EVNX11 har AMOLED skjerm som er 3000 ganger raskere enn en gammeldags LCD skjerm. Den er dessuten tynnere og lettere og den har overlegen fargegjengivelse.

Utgår sjekk nye modeller fra Samsung

 Skrevet i Samsung | Merket